Vækkelsesbølge i Tennessee efter 30 dages bøn og faste

– Der er vækkelse, folk bekender deres synd og søger Jesus, fortæller præsten i East Rogersville Baptist Church i Tennessee.

– Dette er virkelig en vækkelse, der er baseret på bibelstudier og bøn, udtaler pastor John Butler fra East Rogersville Baptist Church, som har deltaget i 30 dages bøn og faste.

Både baptistkirken i Rogersville og en række andre kirker i delstaten Tennessee oplever lige nu en større vækkelse med omvendelser i massevis. Helligånden har startet en vækkelsesbølge i delstaten, hvor hundreder af kirker har deltaget i Awaken Tennessee med bøn og faste fra den 26. januar til den 23. februar, fortæller kirkelederne.

Pastor John Butler fortalte i et interview med The Christian Post, at han både har studeret vækkelser og bedt om vækkelse i årevis. Hans menighed hørte om Awaken-initiativet under en konference i forbindelse med 50 års jubilæet for Asbury-vækkelsen samt 25 års jubilæet for vækkelsen i Brownwood, Texas.

Pastor John Butler

”Før i tiden var der vækkelser, der var baseret på et eller andet. Jeg tror, at dette virkelig er en Bibel-drevet og bønsfokuseret vækkelsestid.

Det vi ser, er at Guds nærvær er her på dette sted, og folk bliver overbevist om deres synd og omvender sig. Hvis de allerede har en relation med Jesus, angrer de deres synd, og han renser dem. Hvis de ikke har en relation med Jesus, bliver de født ind i hans rige.

Vi ser mennesker blive frelst. Gud gør et kæmpe arbejde blandt vore studerende. Folk kommer her, vi tilbeder Gud, og Gud forvandler deres liv,” forklarer John Butler.

Ifølge The Christian Broadcasting Network fik pastor Dave Clayton fra Ethos Church i Nashville sidste år overtalt 400 kirker til at bede for hver eneste indbygger i byen. Senere har andre præster i delstaten gjort det samme i deres områder. Både baptister, metodister, uafhængige kirker, pinsekirker og karismatiske kirker har taget del i initiativet.