Forbøn for bl.a. sygdoms-epidemier

Ca. 40-50 forbedere fra forskellige kirker mødtes i februar i Soli Deo Gloria for at bede for landet. Nu er møderne udsat pga. corona.

Det første bedemøde i Soli Deo Gloria huset i Knabrostræde 26 i København kom også til at handle om corona.

Huset er for nylig restaureret og taget i brug til bl.a. månedlige tværkirkelige bedemøder den sidste onsdag hver måned. Dog ikke den 25. marts på grund af corona-virussen og regeringens anbefalinger.

Bedegruppen har nemlig valgt versene i 2 Krønike bog 7:13-16 som nøglevers. Og her i står der også noget om ”sygdomsepidemier iblandt jer”.
Teksten lyder.

”Hvis jeg fremover lukker himlens sluser, så regnen udebliver, eller hvis jeg befaler græshopper at ødelægge jeres afgrøder, eller jeg sender sygdomsepidemier iblandt jer, og hvis mit folk da ydmyger sig i bøn, søger mig og vender sig fra deres onde handlinger, da vil jeg høre deres bøn i Himlen, tilgive deres synder og genoprette deres land.

Jeg vil lytte til hver en bøn, som bedes på dette sted, for jeg har udvalgt og indviet dette hus som min bolig for evigt. Mine øjne hviler på dette sted, og jeg vil altid have det i tanke.” 2 Krønikebog 7:13-16.

Der var samlet ca. 40-50 til det første bedemøde i Huset i Knabrostræde i februar.
– Hvis regnen udebliver, regn kunne være som et billede på vækkelse – det er længe siden, vi har haft en vækkelse i Danmark.

Græshopper der ødelægger – i øjeblikket er der en græshoppe-plage i Afrika,
..eller jeg sender sygdomsepidemier iblandt jer – Danmark er siden blevet lukket ned på grund af corona-epidemien, der hærger over hele verden, fortæller Jørgen Vium Olesen, som er med til at arrangere møderne.

– Det er tid at omvende sig, ydmyge sig og søge Gud i bøn, at Han må helbrede vort folk og sende vækkelse og fornyelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der opfordres til at bede Fadervor, når man pga. smittefaren vasker hænder. Det passer nogenlunde med den tid, man skal bruge til det.