’Man skal ikke leve af Netflix alene’

Nick Hall og Pulse-bevægelsen er vant til at samle tusinder af unge til kæmpearrangementer. Nu er arbejdet gået online med ’Bibelkarantæne’ på YouTube.

Den evangeliserende bevægelse, The Pulse Movement, hvor unge deler evangeliet med andre unge, forstår at udnytte den aktuelle situation, hvor mange er afskåret fra at mødes. Siden 15. marts har Pulses grundlægger, Nick Hall, sendt ”The Bible Quarantine”, en daglig videoandagt, på de sociale medier.

Det skriver Christian Headlines.
Nick Hall fik ideen til ”bibel-karantænen”, da han overfor sit team halvt i spøg sagde: ”Mennesket skal ikke leve af Netflix alene”.

Sammen med teamet begyndte Nick Hall derfor at arbejde for at bringe mere lys og latter til unge, der er tynget af usikkerhed i forbindelse med coronapandemien.

I den første episode ”You Can’t Cancel the Church” understreger Nick Hall, at formålet med The Bible Quarantine er at få alle til at ”bruge mulighederne i denne tid til at lytte til Gud”.

”Vores mission har altid været at gøre Jesus kendt i denne generation, og nu indebærer det mere end nogensinde før at nå mennesker gennem digitale platforme,” fastslår Nick Hall.

– Vi beder om, at The Bible Quarantine vil få folk til at le i denne svære tid – og samtidig udfordre dem til at vende sig til Jesus og Guds Ord og opmuntre dem til at finde på kreative måder at elske deres næste på, tilføjer han i en email til Christian Headlines.

Den første episode er blevet set omkring 11.400 gange på de forskellige platforme, og hele serien med seks episoder er blevet set 60.000 gange i løbet af en uge.

Påskelørdag og påskedag vil der være live-udsendelser, oplyser en pressetalsmand fra Pulse. Ifølge hjemmesiden er en række arrangementer i foråret blevet aflyst på grund af coronavirus.


Artiklen fortsætter efter annoncen: