Ny forstander på Hedemølle Efterskole fra august 2020

Lars Juul Mikkelsen

Efter en grundig udvælgelsesproces med drøftelser af både visioner, ledelse og efterskoledrift såvel som personlig profil og tro, har bestyrelsen valgt Lars Juul Mikkelsen som ny forstander på Hedemølle Efterskole ved Bjerrringbro fra 1. august 2020.

Lars Juul Mikkelsen er 43 år og læreruddannet fra N. Zahles seminarium. Han har erfaring som lærer fra henholdsvis friskoler og Skibelund Gymnastik- & Idrætsefterskole. Lars kommer fra en stilling som skoleleder på Friskolen Bramming.

På Hedemølle Efterskole, der er oprettet af Evangelisk Luthersk Mission, skal Lars Juul Mikkelsen afløse Jens Dam, som har været ansat på skolen i 40 år, heraf de sidste 34 år som forstander.

Hedemølles værdier er velkendte for Lars, der er opvokset i Videbæk og har sit åndelige hjem i Luthersk Mission. Han har blandt meget andet været volontør for Luthersk Mission i Tanzania og haft et højskoleophold på Luthersk Missions Højskole.

”Siden jeg fik efterskolelivet ind under huden, har drømmen været at få lov at skabe en god kristen efterskole, hvor unge mennesker kan vokse fagligt, menneskeligt og ikke mindst åndeligt.

Jeg glæder mig til arbejdet på Hedemølle, hvor der er en fantastisk atmosfære, et tydeligt ståsted og en klar retning,” fortæller den kommende forstander, der også glæder sig til at afprøve mountainbike-ruten ved Bjerringbro.

Sammen med hustruen Lisbeth har Lars Juul Mikkelsen to børn.

Den afgående forstander oplyser, at han har mødt sin efterfølger og vist ham rundt på skolen. ”Jeg er tryg ved ham som en god ny leder og glæder mig til at give stafetten videre,” tilføjer Jens Dam.


Artiklen fortsætter efter annoncen: