Overvældende interesse for helbredelsesmøde

Hans Berntsen oplever stor interesse. I Christiansfeld måtte to ekstra lokaler tages i brug.

Hans Berntsen beder for Majbritt Andersens ben søndag i Udfordringens kontorlokaler i Christiansfeld, og hun mærker umiddelbart en forandring i skulderen.

Mødelokalet bag Café Morgenstjernen kunne ikke rumme de mange, som søndag eftermiddag mødte op for at høre Hans Berntsen. Selv om der var sat næsten 100 stole ind i lokalet, måtte to kontorlokaler fra Udfordringen også tages i brug.

Emnet var helbredelse ved bøn. Og allerede på mødet havde Hans Berntsen såkaldte kundskabsord om nogle deltageres konkrete smerter, som han mærkede på sin egen krop.

Da han nævnte smerterne, markerede de pågældende deltagere, at det var sådan, de havde det. Mange oplevede også en forandring i deres smerter, da Hans Berntsen efter mødet bad ganske kort for enhver, der ønskede det.

Alt sammen var gratis, bortset fra kaffen. Og der var både unge og ældre blandt gæsterne. Nogle kom langvejs fra.

Skuldersmerter forsvandt

Blandt gæsterne var fx Majbrit Duborg Andersen fra Vojens.

– Jeg har haft ondt i højre skulder i to måneder. Da jeg gik til forbøn hos Berntsen i Christiansfeld, bad han for mine ben. Det ene var kortere end det andet. Noget løsnede sig i benet, og jeg mærkede, at smerterne forsvandt i min skulder! fortæller hun.

– Jeg siger tak til Jesus for det, der skete, fortalte en glad Majbrit. Hun arbejder til daglig på Flyvestation Skrydstrup.

På Hans Berntsens facebook-side kan man læse andre deltagere selv fortælle, hvad de har oplevet. Der er også videoer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Nu på søndag den 8. marts holdes der et opfølgningsmøde i Café Morgenstjernen i Christiansfeld (Udfordringen) fra kl. 14-15, hvor man kan få svar på spørgsmål. Her bliver også mulighed for forbøn, dog ikke af Berntsen, som bor i Farum.

Hans Berntsen er søndag den 15. 3. kl. 10.30 i Pinsekirken, Tilstedvej 20, 7700 Thisted.
Han er i Københavns Kulturcenter, Drejervej 17, 2400 København NV søndag d. 29. 3. kl. 14.00.

Forbøn i februar gav Carina fra Aabenraa ro forud for den kræftoperation, hun netop har været igennem.

Forbøn gav Carina ro forud for lever-kræftoperation

Carina fra Aabenraa fortæller, at hun lige har været igennem en leveroperation.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg har været igennem to operationer. Jeg havde tarmkræft, som havde spredt sig til leveren.
Jeg var rigtig bange for den første operation og havde rigtig meget udslæt af den kemobehandling, som jeg havde fået. Jeg havde svært ved at være til for hudgener.

Men efter at jeg var til et forbønsmøde med Hans Berntsen i Vejle i februar, gik jeg til den 2.

operation med en helt anden indre ro i kroppen. Min eksem blevet meget bedre, så det ikke generede mig, mens jeg var indlagt. Så det har gjort en kæmpe forskel. Og nu er jeg blevet erklæret kræftfri efter operationen. Og nu var jeg til forbøn for, at jeg forbliver kræftfri.

Et ord i andagtsbogen overbeviste Jutta om, at hun skulle gå til forbøn.

Niecen hjalp Jutta på vej

Jutta fra Skovbølling ved Haderslev var også til forbøn. Hun fortæller, at hun i mange år har haft ondt i ryggen – og når hun var stresset, blev det være.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Nu er det blevet så slemt, at jeg ikke kan gå uden stok. Jeg har også gået til kiropraktor.
Jeg tror selv, at det er stress, der er skyld i min lidelse. Min mand er lige død i december, og jeg har passet ham i flere år. Så det har været meget svært, fortæller Jutta.

– Min nieces mand har været hos Hans, og han har hjulpet ham. Min niece opfordrede mig derfor til at tage med til mødet i Vejle, men det fik jeg ikke gjort.

Jeg var også inde på internettet for at se, hvad Hans var for en, fortæller Jutta, der er kristen.

– Men så sendte min niece en besked om, at Hans nu kom til Christiansfeld, som kun er få kilometer fra, hvor jeg bor.

Jeg var dog lidt i tvivl, men jeg læser hver dag i Løsensbogen (fra Brødremenigheden). Og her til morgen var bibelverset noget med: ”Min datter, din tro har frelst dig”. Og så læste jeg en anden andagtsbog, og der stod faktisk noget lignende. Så det følte jeg var en besked til mig.
– Hvad skete der, da du var til forbøn?

– Jeg sagde til Hans, at jeg havde stress og ondt i ryggen. Så bad han mig om at løfte benene. Så gjorde han et eller andet. Og så skulle jeg rejse mig op. Og så havde jeg ikke brug for stokken mere…

– Mærkede du, at der skete noget, mens han bad for dig?

– Nej, men da jeg rejste mig op, så kunne jeg mærke, at der var sket noget. Så nu er jeg spændt på, om jeg kan undvære stokken fremover.

Jeg skal møde min niece og hendes mand kl. 18.