Temadage om Tro og Det Sunde Liv

Ernærings- og psykoterapeut Arno Steen Andreasen

Næste weekend, den 14.-15. marts, holder KriSoS – (foreningen for Kristne i Social- og Sundhedssektoren) retrætedag i Rejsestalden, Hovedgaden 29 A i Jægerspris. Temaet er ’Lev så sundt som muligt’.

Om lørdagen vil ernærings- og psykoterapeut Arno Steen Andreasen vil undervise i ”DET SUNDE LIV – når livsstil er god medicin”.

Arno Steen Andreasen underviser om: Spis som en konge! Kan man spise sig rask? Stress og angst? Efter en frokostpause med vegetarmad underviser han om ”Kostvejledning fortsat.

Spisevinduet – De 9 vigtige – Blue zones, En sund sjæl i et sundt legeme. Kost og Meditation samt Tid til spørgsmål”.

Søndag efter kirkegang underviser hospicesygeplejerske Britta Eckhardt, Frederikshavn i Islebjerg kirke om Åndelig Omsorg.

Der vil blive salg af personlige smykker til støtte for sexhandlede kvinder i Asien om lørdagen og sang ved afviste asylansøgere fra udrejsecenter Sjælsmark søndag.

KriSoS er den danske afdeling af et internationalt fællesskab, der arbejder for at opmuntre og udruste Sundhedspersonale i at være kristne på arbejde og yde hjælp både fysisk, psykisk, socialt og åndeligt til mennesker, der har behov for det.

Pris: 200,- kroner. Tilmelding til inga@krisos.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen: