Sydvestjyllands Efterskole udvider i Corona-krisen

Imens eleverne er hjemme i karantæne, bygges tre nye værelser til næste skoleår.

Mange melder om krise på grund af Corona-virusset, men Sydvestjyllands Efterskole i Bramming melder imidlertid om udvidelse.

Sydvestjylland Efterskoles bestyrelse har besluttet at udvide skolen med 9 sengepladser mere, så der til næste skoleår er plads til 142 elever.

Byggeriet af tre nye værelser startede i denne uge, hvor de nuværende elever er hjemme i 14 dages karantæne på grund af Corona-smitten.

– Hverdagen kan ikke gå i stå, siger Tonny Dall Sørensen, der er forstander.

Bygger i spænding

Siden september har Sydvestjyllands Efterskole meldt alt optaget til det kommende skoleår. Ventelisten fortsatte med at være lang, så bestyrelsen besluttede, at der skulle bygges tre nye værelser.

– Vi er utrolig taknemmelige over at opleve så stor søgning til vores efterskole, at det kan lade sig gøre at udvide, siger Tonny Dall Sørensen.

– Det viser, at der er brug for en efterskole som vores – en efterskole med tydelig kristen profil og et højt fagligt niveau.

Tonny Dall Sørensen er som så mange andre spændt på, hvilke konsekvenser Corona-smitten får for næste skoleår.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Men Sydvestjyllands Efterskole bygger på, at der fortsat vil være meldt fuldt hus til august. De nye værelser forventes at stå klar til skolestart og sikre plads til endnu flere elever end i år.