’Kristus har sejret over døden!’

– Lyset fra Kristus vil altid sejre, for han har besejret døden, sagde USAs præsident Donald Trump i sin påskehilsen fra Det Hvide Hus. Talen blev blandt andet sendt på Fox News.

– Coronavirusset kan ikke stoppe Påsken. Guds rige kærlighed og nåde vakler ikke selv i de mørkeste timer.

Det sagde Donald Trump i en påsketale fra Det Hvide Hus.

“Lyset fra Kristus vil altid sejre over de vanskeligheder og prøvelser vi oplever, fordi han har besejret døden. Lad os i dag bruge lidt ekstra tid til at bede om styrke for vores land og vores folk og bede Gud holde alle amerikanere i sin hånd. lad os sammen fryde os, fordi Kristus er opstået,” lød opfordringen fra præsidenten.

Trump talte om de kristne kerneværdier, som mange efterlever under corona-krisen. Han pegede på, at folk har søgt Gud for at finde vejledning, trøst og håb og citerede fra 1 Petersbrev 4,10: ”Gud har givet hver enkelt af jer en nådegave, som I er ansvarlige for at bruge til gavn for de andre.”

– Utallige amerikanere har uselvisk hjulpet deres naboer, når de var i nød. Sundhedspersonalet har arbejdet utrætteligt for at helbrede de syge, og tusinder af volontører, redningsfolk og virksomheder har givet af deres tid og ressourcer for at hjælpe med at nedkæmpe denne virus, tilføjede Donald Trump.

Gav ’påskevelsignelse’ Langfredag

Også Langfredag havde Trump et budskab til amerikanerne. Det skete i forbindelse med en andagt, som blev holdt af Bishop Harry Jackson fra Det Hvide Hus.

– På denne Langfredag mindes kristne i hele verden vor Herre og Frelser Jesu Kristi lidelse og død på korset. Påskesøndag vil vi fejre hans herlige opstandelse, fastslog præsidenten.

”Melania og jeg vil denne påske sammen med millioner af kristne fejre Jesu Kristi opstandelse og den gave, som det evige liv er. Selv om dette års påskefejring sker i en mørk tid for vort land, håber vi, at I er fyldt med den glæde, kærlighed og håb, som kendetegner denne den helligste af alle dage,” sagde Donald Trump.


Artiklen fortsætter efter annoncen: