Ny daglig leder af Apostolsk Kirkes Børn og Unge

Konsulent Søren Sørensen er blevet ansat som ny daglig leder af AKBU pr. 1. maj.

Søren Sørensen har i de sidste 10 år arbejdet som konsulent for Landsforeningen For Kristne Ungdomsforeninger LFKU med fokus på netværk, aktiviteter for unge, missionsprojekter og udenlandsrejser for medlemmerne. Han bor i Aarhus og er sammen med hustruen Lisbeth aktiv i Citykirken.

Søren er drevet af en stor passion for den unge generation og især af at hjælpe den enkelte med at finde en vision, som kan omsættes til handling. Noget han ser frem til at folde ud i sit nye job i AKBU.

– Jeg glæder mig meget til denne nye udfordring. Det er et stort privilegie at få mulighed for at arbejde sammen med så mange lokale ledere, frivillige medarbejdere og børn og unge. Jeg er opvokset i Apostolsk Kirke og har nydt godt af de mange aktiviteter, lejre og efterskoler gennem årene.

Det har haft en afgørende betydning for min tro og livsførelse. Og så ser jeg et stort potentiale for vækst og udvikling i AKBU de kommende år i et vigtigt samspil med de lokale foreninger og kirker, siger Søren Sørensen.

Med ansættelsen af Søren Sørensen har AKBU’s bestyrelse øget ansættelsesgraden for den daglige leder til 4 dage om ugen. Det sker for at kunne arbejde målrettet mod vækst i antallet af medlemmer – og samtidig fortsat søge at skabe mest mulig værdi for de lokale kirker og foreninger samt for børn og unge landet over.

– Vi vælger at investere yderligere i ansættelse, fordi vi ønsker at bygge for fremtiden. Vores børn og unge er kirkens – og Danmarks fremtid. Og så har vi et rigtig godt fundament at bygge ud fra efter det store arbejde, Michael Bobjerg har gjort de seneste fem et halvt år, fortæller formand for AKBU, Simon Tind.

AKBU er Apostolsk Kirkes landsdækkende børne- og ungdomsorganisation. Foreningen, der har kontor i Kolding, har ca. 900 medlemmer fordelt på 20 lokale foreninger.


Artiklen fortsætter efter annoncen: