Alsidig missionær 75 år

Agnethe Zimino

Agnethe Zimino, der er tidligere sognepræst på Amager, missionær i Nigeria, bibelskolelærer i Vejen og nuværende formand for I Mesterens Lys, fyldte den 11. maj 75 år.

Agnethe Zimino voksede op i Nordjylland og blev uddannet lærer. I 1970 rejste hun til Nigeria som missionær for Sudanmissionen. Ni år senere vendte hun tilbage til Danmark og blev lærer på bibelskolen i Vejen.

Siden 1985 har hun været præst på Amager, først i Kastrup Kirke, senere fra 1995-2012 i Korsvejskirken.

I Mesterens Lys

Som sognepræst begyndte hun at arbejde med de åndeligt søgende, blandt andet gennem I Mesterens Lys og Areopagos. Hun er i dag formand for I Mesterens Lys og meget engageret i mødet med åndeligt nysgerrige fx. på messer som Krop Sind Ånd og Mystikkens Univers.
Agnethe Zimino er gift med Gerner Zimino og bor på Amager. Parret holder sammen Alphakurser samt kurser i healing og bøn.