Fastfood-kæde uddeler 320.000 måltider

Under pandemien hjælper Chick-fil-A udsatte i USA med måltider til en værdi af $ 10,8 mio.

– Vi stræber efter at støtte, vise omsorg og være gode naboer. Derfor uddeler Chick-fil-A mad til en værdi af 10,8 mio. dollar til udsatte under COVID-19 pandemien.

Det siger Chick-fil-A’s direktør Dan Cathy ifølge Christian Headlines.
Måltiderne fra fastfoodkæden skal hjælpe i den nød, som netop nu findes i mange lokalområder. Det betyder, at de over 1.800 selvstændige restauranter i kæden vil donere til deres respektive områder.

Kædens DNA

– Det er vores DNA at være gode naboer. Vore lokale direktører hjælper lokalt på mange forskellige måder, og denne tid er ingen undtagelse, fastslår Dan Cathy.

Tilbuddet om gratis måltider vil gælde til og med juni, og det vil først og fremmest være et tilbud til reddere, sundhedspersonale og de ansattes familier.

Overskudsmad og gaver

Chick-fil-A forklarer om fødevarehjælpen:

– Over 320.000 gratis måltider er allerede blevet uddelt gennem ”Chick-fil-A Shared Table-programmet siden starten af marts. Dette program anvender blandt andet overskudsmad fra restauranterne.

Yderligere over 5.000 måltider er blevet doneret til skoler, sundhedspersonale og andre i frontlinjen i byen Atlanta, Georgia, hvor kædens hovedkontor ligger.

Chick-fil-A’s leverandører har desuden doneret 7.715 kasser frisk frugt og grønt til amerikanerne.


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Jeg er rørt over den store omsorg, som vore restaurant-teams har vist – lige fra tilbud om gratis måltider til sundhedspersonale til mad til udsatte og små skrevne hilsener med opmuntringer til gæsterne,” fortæller Dan Cathy og tilføjer: “De ved nemlig, hvor nøden findes i deres lokalområder, og det er vort mål med denne fond at støtte deres indsats.”

Samtidig fortsætter Chick-fil-A sin årlige tradition med at investere i medarbejdernes ”uddannelsesdrømme”.

– Chick-fil-A vil investere ialt 17 millioner dollars i scholarships til 6.700 teammedlemmer i 47 amerikanske delstater samt Canada i år. Man kan søge scholarships til enhver type uddannelse i en anerkendt uddannelsesinstitution, skriver fastfoodkæden i en pressemeddelelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Chick-fil-A

Fastfood-kæden Chick-fil-A, som ejes og drives af kristne og holder lukket om søndagen, uddeler mad under COVID-19 pandemien.

Kæden har siden marts serveret over 320.000 gratis måltider, blandt andet i form af overskudsmad fra de godt 1800 restauranter.