Kristen streaming-tjeneste fik 10.000 nye brugere på en måned

– RightNow Media har fået sit navn, fordi en kristen er missionær her og nu uanset, hvor han befinder sig, forklarer direktør Brian Mosley.

Kun en måned efter at have tilbudt prøvemedlemsskab til karantæne-ramte familier, har den kristne streamingtjeneste RightNow Media fået over 10.000 nye brugere på verdensplan.
Det skriver Christian Headlines.

For mange familier, der i de seneste uger og måneder har måttet blive hjemme, har streaming-tjenester været en god hjælp til at holde modet oppe. Derfor lancerede RightNow Media for en måned siden muligheden for et gratis prøvemedlemsskab, som tilbyder flere hundrede timers kristen undervisning for både voksne og børn.

“I en tid som denne, hvor kirkerne er nødt til at arbejde på nye måder, ville vi også gerne være med til at hjælpe,” fortæller RightNow Medias direktør Brian Mosley.

RightNow Media, der har hovedkontor i McKinney, Texas, tilbyder streaming-pakker til kirker, som så køber gratis adgang for deres medlemmer. I løbet af den sidste måneds tid er over 10.000 nye brugere kommet til, og 153.000 enkeltpersoner er begyndt at bruge tjenesten via deres kirkes fælleskonto.

Nu oplyser Brian Mosley, at RightNow Media også vil åbne deres bibliotek til fri afbenyttelse. Før pandemiens start havde streamingtjenesten over 3 millioner brugere. Foruden prædikener af 30-50 minutters længde tilbyder RightNow Media undervisning i en række forskellige emner, fx. om ægteskab, arbejde og familieliv.

 

Rightnow Media Promo from Greg Braswell on Vimeo.