Johnson takker for ’gospel-velsignelse’

Boris Johnson, som selv har overlevet COVID-19, takker kristne i Storbritannien for nødhjælp og en ”opløftende” gospelsang.

Den britiske premierminister Boris Johnson har skrevet til lovsangslederen Tim Hughes for at sige tak for musikvideoen ’The UK Blessing’.

Det skriver Premier Christian News. I musikvideoen, der udkom i sidste uge, medvirker sangere fra 65 kirker. Videoen blev set på YouTube over 2 millioner gange i løbet af den første uge.

I et personligt brev til Tim Hughes tildelte premierministeren ham prisen Points of Light Award. Denne pris er siden 2014 blevet givet til enkeltpersoner, som yder et positivt bidrag til samfundet.

”I en tid, hvor vore kirker er lukkede, er jeg fyldt med beundring over at høre, hvordan du har brugt musikken til at bringe kristne fra alle kirkeretninger i Storbritannien sammen. Dit fantastiske mesterværk, sangen ’The UK Blessing’ er virkelig opløftende, og den har rørt millioner rundt om i verden med sin skønhed og sit budskab om håb.

Mens vi fortsat beskytter vores NHS [sundhedsvæsen] og redder liv, ved jeg, at du også gennem din egen kirke støtter de nødlidende i Birmingham og rækker ud til dem, som føler sig ensomme og isolerede i denne tid. På vegne af hele landet vil jeg bare sige stor tak for alt det, du gør,” skrev Boris Johnson.

Tim Hughes og hans kirke i Birmingham fik 65 kirker til at synge en velsignelse for UK.

Tim Hughes: En stor ære

Tim Hughes har takket for prisen, som han kalder det en stor ære at modtage:

”Jeg har modtaget denne pris på vegne af det fantastiske team, som min hustru Rachel og jeg arbejder sammen med i Gas Street Church i Birmingham. Foruden en masse andre ting uddeler vi fødevarer til de udsatte og isolerede, og det var skønt at være med til sangen ’The UK Blessing.’

Det var så stort at se over 65 kirker, som repræsenterer hundreder af andre i hele Storbritannien, stå sammen om at synge dette forunderlige budskab: At Gud er for os og med os. Det var en helt særlig oplevelse.”


Artiklen fortsætter efter annoncen: