Familieundervisning med dansk ægtepar

Karen og Ole Andersen har hjulpet mange danske ægtepar. Både i deres tid på en af de danske UMO-baser ved Randers og på basen i Grimerud i Norge.

Den 21.-24. juli underviser Karen og Ole Andersen på Familier på Vejs sommerlejr. Undervisningen kan følges online.

Mens de ”gamle” mødes online til undervisning og fællesskab, holdes en ungdomslejr i Hals – FPV Thrive! som er ”fem skønne dage med god undervisning, fællesskab, leg, sjov, hygge og selvfølgelig den gode gamle håndsprit.”

Lejren er for teenagere samt unge voksne i aldersgruppen 13-22 år – med Karen og Ole Andersen.

– Vi blev gift i 1985 og har to voksne børn, Daniel og Dina. Efter 19 år i Social- og sundhedssektoren rejste vi i 2006 til Perth, Australien, på DTS (Discipel Trænings Skole), fortæller Ole og Karen.

– Efterfølgende flyttede vi til Sjellebro og engagerede os på fuldtid i Ungdom Med Opgaves familiearbejde i Danmark.

De sidste ti år har vi været involveret som medarbejdere, ledere og undervisere på fem Familie-DTSer, 16 familielejre og utallige par-kurser og seminarer.

Vi har været en del af den daglige administration og drift på Sjellebro, samt ledt en FMS (Family Ministry School, en videregående skole i UMOs universitet, University of the Nations) på UMOs center, Grimerud, i Norge.

Vi bor nu i Norge og arbejder i UMO Norges familiearbejde. Vi ønsker at udruste familier til at møde morgendagens udfordringer, i relationer så vel som i tjeneste og mission, fortæller parret.
Du kan læse mere på okand.dk og om lejren på https://fampv.dk/lejr.


Artiklen fortsætter efter annoncen: