Felix Rejser må skære ned

– Felix Rejser ønsker fortsat at samle mennesker i kristne fællesskaber, når de holder ferie, fastslår direktør Mary-Ann Brixen.

Coronakrisen har også ramt Indre Missions rejseselskab, som både vil skære ned på antallet af medarbejdere og justere sine rejsetilbud med tilkøb hos andre udbydere.

Felix Rejser har nu i 65 år arrangeret kulturrejser for både enkeltpersoner, grupper og menigheder. Det er rejser med tryghed, fællesskab og tro i centrum.

Og sådan skal det fortsætte trods krisen, selv om rejseselskabet i år har skullet undvære næsten alle de budgetterede indtægter, mener direktør Mary-Ann Brixen.

Mere end et rejsebureau

”Felix Rejser er mere end et rejsebureau. Vi har en mission og er en del af Indre Mission, som ønsker at samle mennesker i kristne fællesskaber – også når vi holder ferie”, fastslår direktøren.

Mary-Anne Brixen forklarer, at hun nu blandt andet undersøger mulighederne for samarbejde og tilkøb af rejseprodukter fra andre arrangører. For alle i branchen forventer, at det vil tage tid, før rejseaktiviteten igen er på højde med tidligere år.

Felix Rejser har haft drøftelser med de berørte medarbejdere omkring nedskæringer, omlægninger og fremtidige muligheder.

Lige nu kan direktøren glæde sig over, at de planlagte rejser i sensommeren sælger godt. Fremtidige rejser vil dog, indtil videre, blive gennemført med færre medarbejdere og mindre ”omkostningstunge” produkter.