Kristen film om tro og kærlighed i danske biografer

Den amerikanske film ’I Still Believe” om den kristne sanger Jeremy Camp, er en stærk proklamation af, hvordan tro og uselvisk kærlighed kan se ud.

I den biografaktuelle ’I Still Believe’ møder vi Jeremy Camp på vej på college. Han kommer fra et kærligt men beskedent hjem, og den ene af hans to yngre brødre er født med et funktionshandicap, der påvirker hele familien. Afskedsgaven fra familien er en ny dyr guitar, og så er fortællingen om den unge kristne sanger og musiker skudt i gang. I rollen som Jeremy Camp ses K. J. Apa, som mange teenagere vil kende fra Netflixserien Riverdale. Den charmerende new zealandske skuespiller vil uden tvivl lokke mange danske teenage

Få adgang til alle artikler
Du har læst 3 gratis artikler de sidste 30 dage. Vi håber, du fandt det interessant.
For kun 28 kr. pr. måned støtter du, at vi fortsat kan lave anderledes nyheder med en kristen vinkel hver uge.
Hvis du er abonnent på papirudgaven, kan du finde log ind detaljer på side 2.