100 års fejring i Nordjylland er aflyst

Arnfinn Clementsen

Komiteen, der har arrangereret 100 års fejringen for karismatisk pinsevækkelse i Nordjylland, kan ikke gennemføre arrangementet på nuværende tidspunkt.

– Vi havde forventet en lempelse af forsamlingsforbuddet i august, og at Corona-epidemien var ved at klinge ud. Det modsatte er nu tilfældet, oplyser komitéen.

– Den norske regering har også frarådet alle nordmænd at rejse udenlands, og denne henstilling fulgte efterkommerne af brødrene Johnsen og meldte afbud til fejringen. Arnfinn Clementsen var også betænkelig ved at komme og fulgte udviklingen dag for dag.

Fejringen den 5. september er derfor aflyst. Vi ser tiden an med hensyn til at gennemføre arrangementet, fortæller komitéen, som består af Irene Bjerre, Vesterkirken, Carsten Jensen, Aalborg Citykirke, Johs. Hansen, Apostolsk Kirke og Simon Jacobsen, Løkken.

Læs mere om emnet i ugens kronik her