Berntsen følges på Facebook af tusinde seere hver lørdag

Hans Berntsen besøgte første gang massaierne og andre afrikanere sammen med sin nu afdøde hustru Inge.

Hans Berntsen har været nødt til at aflyse alle de mange møder, han normalt har rundt om i Danmark på grund af risikoen for corona-smitte.

Til gengæld har han opdaget mulighederne i at sende direkte på facebook.

Hver lørdag kl. 14 sender han derfor hjemme fra stuen via sin mobiltelefon. Det begyndte han på i marts. Og der kan være mellem 2-3.000 som følger møderne og modtager forbøn for sygdom.

– Jeg véd godt, at det ikke er det samme som at komme ud og møde folk. Men hvis jeg kan nå flere tusinde på den måde, så har jeg ikke så travlt med at komme ud til møder, hvor der for tiden måske kun kan være 30 deltagere på grund af corona-reglerne, siger Hans Berntsen. Han får mange positive tilbagemeldinger fra seerne.

Hans Berntsen har i juli været i Tanzania for at ordne forholdene for de forældreløse børn, som Mission Danmark tager sig af. Der er nu sørget økonomisk for, at de kan fortsætte deres skolegang til og med universitetet, hvis de har evner til det.

Berntsen glæder sig over, at der i hele massaiernes område ikke er et eneste tilfælde af corona. I bogen om Berntsen kan man læse om, hvordan en gruppe massaier blev kristne efter at de havde oplevet helbredelser under Berntsens første besøg.

Præsidenten i Tanzania John Magufuli opfordrede i april til en tre dages bøn og faste for at beskytte landet imod corona. Og ifølge myndighederne er sygdommen nu forsvundet.
Hans Berntsen tager i slutningen af august på en ny rejse til Tanzania.

Bogklubmedlemmer får bogen om Berntsen

Udfordringen har valgt at sende bogen om Hans Berntsen ud som bogklub-bog i næste uge. Mange af de mennesker, som har oplevet et mirakel, fortæller om det i bogen, og Hans Berntsen svarer på spørgsmål om helbredelse ved bøn.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Udfordringens bogklub udsender en bog fire gange om året. Det sker sammen med avisen og kan derfor gøres meget billigt. Det koster kun 50 kr. pr. gang indklusiv porto. Til gengæld kan man ikke vælge hvilken bog, man ønsker. Men det er altid en god bog med kristent indhold.

Hvis man endnu ikke er medlem af bogklubben, kan man nå at tilmelde sig indtil tirsdag middag den 11. august og få bogen om Berntsen leveret med avisen den 16. august.

Man kan tilmelde sig på udfordringen.dk/bogklub og betale beløbet via MobilePay nr. 22 50 16 – eller overføre 200 kr. for et år til konto 7040-000 2115631 – mrkt. bogklub


Artiklen fortsætter efter annoncen: