Bøn for byerne – mødes i Næstved

Lovsangen står Ole og Liselotte Drejer for.

Bedehus Danmark holder et “Bøn for Byerne”-arrangement lørdag den 5. september i Næstved.

Det sker i samarbejde med Næstved Bykirke, og der er medvirkende fra andre kirker i Næstved.

– Formålet med denne samling er dels et ønske om at samle kirkerne i bøn for byen, at høre aktuelt angående byen og landet såvel som et ord angående kirken, så vi kan bede og proklamere Guds rige og Hans vilje ind i disse områder, fortæller Rakul Kristiansen.

– Vi vil også se på aktuelle profetiske ord, som har lydt over Danmark, og således våge over og bede ind i det, Guds Ånd åbenbarer.

“Bed mig, og jeg giver dig hedningefolk til arv og den vide jord i eje… ” citerer hun fra Salme 2.8.

– Som forbedere står vi i den samme position, med samme løfte om myndighed til at bede for vores folk, for denne nation. Dette er et trosspørgsmål, men ordet underviser os om det, særlig hos Matt.16.19 og Matt.18.18-20.

Derfor er vi i stor forventning til, at det også skal blive en stærk samling i Næstved, til opmuntring for kirken i byen – og for dig som er med, at blive styrket og opmuntret i forbøns-tjenesten, dér hvor du bor, inviterer Rakul.

Dagen begynder kl. 9.30 med kaffe og lovsang, og derefter taler René Trost-Tryck, Sjølundkirken, om bøn for Næstved.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Derefter følger Lucinda og Michael Rasmussen, Næstved Bykirke, med bøn for regionen og nationen.

Om eftermiddagen er der oplæg med Anette Holt Larsen, Næstved Bykirke, og Kresten Holmsgaard om ”Profetiske perspektiver for kirken”.

Deltagergebyret inkl. servering er kun 75 kr., som betales ved tilmeldingen til bedehus.dk.info@gmail.dk på MobilPay nr. 960300 mrk. Bedehus.dk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fra Bedehus Danmark medvirker Bent Christiansen, Kresten Holsmgaard og Rakul Kristiansen. Lovsangen står Ole og Liselotte Drejer for.