Hundredvis af profetier om, at Gud bruger Trump i et stort opgør

Helt tilbage i februar 2007 profeterede rocksangeren og profeten Kim Clement, at der ville komme en varmblodet præsident i USA i to perioder. Han ville ikke være en religiøs eller bedende mand, når han begyndte, men Gud ville døbe ham med Helligånden og forandre ham til en bedende præsident, som skulle være et værn for de kristne.

Senere i april profeterede Clement til sin egen og andres overraskelse, at det var Trump, som Gud ville bruge som en trompet.

På det tidspunkt var Trump kendt for at være en rig playboy og bestemt ikke en, som de kristne kunne forestille sig som præsident.

Alligevel kom der de kommende år stadig flere profetiske ord om, at netop denne brumbasse skulle komme til at spille en afgørende rolle for de kristne og for Israel, – hvor den liberale politiske-korrekthed ellers gik stik imod de kristne værdier.

Nu har James A. Beverley, som er forskningsprofessor ved Tyndale Seminar i Toronto og associeret direktør for Institute for studiet af amerikansk religion i Woodway, Texas, samlet alle disse profetier kronologisk i en 330 sider stor bog, som undervejs nævner, hvad der ellers skete og blev skrevet for og imod Trump.

I alt citeres over 500 profeter og kristne ledere, herunder: Kim Clement, Mark Taylor, Lance Wallnau, Lana Vawser, Lou Engle, Jeremiah Johnson, Michael Brown, Frank Amedia, Franklin Graham, Jerry Falwell, Jr., Paula White, Stephen Strang, Robert Jeffress, Rodney Howard-Browne, Jim Garlow og James Dobson.

Ved at læse bogen får man et lidt anderledes indtryk af den politiske, moralske og åndelige kamp, der raser i Amerika og rundt om i verden om præsident Donald J. Trump.

Den kamp hører vi også om i medierne, men det er desværre en meget ensidig og farvet fremstilling. De fleste medier forholder sig ikke længere neutralt, men er gået ind i kampen imod Trump.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Et eksempel er beskyldningerne om at Trump skulle have samarbejdet med russerne. Medierne har cyklet rundt i den sag i to år. Den officielle og uafhængige undersøgelse af dommer Horowitz viser nu, at der aldrig har været hold i anklagerne, men at de tværtimod var bestilt af hans fjender.

Alligevel har medierne ikke undskyldt, at de lod sig bruge til propaganda, eller forsøgt at rette deres urigtige antydninger.

Er det en åndelig kamp?

Stort set alle de moderne kristne profeter har profeteret, at Trump er et redskab i Guds store plan – uanset hans personlige fremtoning.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han beskrives af bl.a. Lance Wallnau som en moderne Kyros. Konge Kyros var hverken kristen eller jøde, og han havde sikkert meget på samvittigheden, men Gud brugte ham til at gennemføre nogle vigtige planer med Israel.

På samme måde har præsident Trump fået afgørende betydning for Israel og hele udviklingen i Mellemøsten, hvor der nu endda er udsigt til at flere arabiske lande vil anerkende og samarbejde med Israel.

Fire holdninger

Professor Beverly deler de kristne amerikaneres indstilling op i fire grupper:

1. De fleste kristne profeter tror, at Gud valgte Trump til at vende USAs skæbne. De støttes af millioner af pinsekristne og karismatiske kristne, som dog er bekymrede for moralske og åndelige aspekter af hans liv.


Artiklen fortsætter efter annoncen:2. Nogle få kristne profeter siger, at Trump repræsenterer Guds dom over Amerika i de sidste tider, før Jesus kommer tilbage.

3. Mange kristne tror af teologiske grunde ikke, at profetiens gave er tilgængelig i dag, men de tror alligevel, at Trump er Guds mand af andre grunde, som fx hans holdning til abort, illegal indvandring og boost af økonomien.

4. Kristne, der er imod Trump, afskriver normalt profeterne som vildledte og løgnere. Deres afstandtagen fra hans opførsel får dem til at afvise den profetiske vinkel.

Bogen kan bl.a. købes eller downloades på Elijah List (elijahlist.com). Den elektroniske udgave har link til de profetier og citater, der ikke er gengivet fuldt ud.