Mobil kirke uddeler coronahjælp

Først havde kirken en pavemobil med toiletpapir. Nu har de også en ”barbecue trailer”.

I begyndelsen af coronapandemien kørte pastoren fra en baptistkirke i Texas ud med toiletpapir indpakket med et bibelvers. Nu holder kirken både mobile gudstjenester og uddeler måltider. Navnet er derfor blevet ændret til Barbecue Baptist Church.

Det skriver RNS.

Pastor Chad McMillan fra First Baptist Church of Navasota, Texas, uddelte i pandemiens start toiletpapir med bibelord fra en trailer med plexiglas på siderne ”ligesom pavemobilen”. Da initiativet blev godt modtaget, udstyrede præsten sin trailer med talerstol, lydanlæg og keyboard, så han kunne holde gudstjeneste fra den.

Nu omfatter projektet også uddeling af varme måltider, og den humoristiske præst har givet den mobile kirke navnet ”Barbecue Baptist Church”. Kirken tilbyder at komme ud til alle, som inviterer dem, for at holde en kort andagt og uddele et gratis, varmt måltid, oplyser pastor McMillan.