87-årig stopper som seniorpræst i First Baptist Church i Atlanta

Charles Stanley er kendt for sin undervisning med slagord som fx. ”Adlyd Gud og overlad alle konsekvenserne til ham”. Foto: Facebook FBA

Den snart 88-årige Dr. Charles Stanley har meddelt, at han stopper som seniorpræst i First Baptist Church i Atlanta, Georgia.

Dr. Stanley været seniorpastor i First Baptist gennem næsten 50 år. Han er desuden grundlægger og leder af den verdenskendte organisation In Touch Ministries.

Megakirken i Atlanta
Baptistkirken i Atlanta, Georgia, har i dag omkring 15.000 medlemmer.

Når Dr. Charles Stanley forkynder evangeliet, forklarer han, hvad troen betyder for fx. økonomi, børneopdragelse og personlige og følelsesmæssige kriser.

Som underviser er Charles Stanley kendt for sine slagord og ”Livs-principper”, bl.a. ”Adlyd Gud og overlad alle konsekvenserne til ham”, og ”Et menneske vil høste, hvad det sår, mere end det sår, og senere end det sår”.

Selv om han stopper som seniorpræst, vil Dr. Stanley fortsætte i en position som pastor emeritus i megakirken. Han håber dermed få mere tid til arbejdet i In Touch Ministries, som han grundlagde i 1977.

– Jeg vil gerne fortsætte med at forkynde evangeliet, så længe Gud vil lade mig gøre det.

Mit mål er stadig det samme, som det altid har været: at formidle evangeliets sandhed til så mange mennesker som muligt, så hurtigt som muligt ved Helligåndens kraft til Guds ære, understreger Dr. Charles Stanley, der også er forfatter til over 60 bøger.


Artiklen fortsætter efter annoncen:In Touch Ministries

Undervisningen fra First Baptist i Atlanta bliver hørt i mere end 196 lande verden over. Derfor bliver den 87-årige prædikant beskrevet som nummer tre på listen over de mest indflydelsesrige prædikanter efter Billy Graham og Charles Swindoll.

In Touch Ministries har – ud over evangelisering og bibelundervisning – især fokus på at hjælpe familier og børn til at leve et kristent liv og dele troen med andre. ITM startede med tv-transmission af gudstjenester under navnet ”The Chapel Hour.”

Nu har ITM udsendelser fra over 200 radiostationer og 130 tv-stationer / medienetværk. Udsendelserne bliver oversat til over 100 forskellige sprog.


Artiklen fortsætter efter annoncen: