Hvad har de venstre- orienterede at byde på?

Mogens Skibsted
Bagsværdvej 248, 2880 Bagsværd

Hvorfor er det så slemt for de røde med vores kristendom, som de fleste elsker, og også med vores kirker? I landet som vil, at alle har det godt med kristendommen, som giver os frihed til det at være menneske.

De første kristne fik bygget 2000 kirker, i kærlighed til kirkens budskab, som var dem om at gøre. Her i kirken fik man åndelig føde, både gennem budskabet og ved at høre de mange herlige gode salmer, som er mad for sjæl og Ånd.

Hvad har de venstreorienterede at byde på, når de er så utilfredse? De er oppe imod flertallet i Danmark og kirken, hvor danskerne kan blive døbt, konfirmeret, gift og få afslutning på livet og blive begravet.

Apropos: Havde kirken og skolen været mere aktive med hensyn til kristendom, så ville der være en anden ånd, der rådede, så havde der ikke været brug for Metoo-bevægelsen i samfundet.