Kom ind i Guds nærhed med Tredje Mosebog

Christian Canu Højgaard har skrevet syv studier over Tredje Mosebog, som ser nærmere på de mange beretninger om, hvordan isralitterne kunne komme tæt på deres Gud.

Tredje Mosebog har mange anvisninger på, hvordan israelitterne kunne komme den hellige Gud nær – fordi han gerne ville være dem nær. Det var også en vigtig bog i Jesu og disciplenes bibel, for det var Guds ord til dem – og den er stadig aktuel for troende i dag.

Studiehæftet viser de mange overraskende paralleller mellem Tredje Mosebog og vores liv og hverdag, og hjælper til at få åbnet nogle af perspektiverne. Det lægger op til, at man alene eller sammen med andre kan arbejde med generelle teologiske spørgsmål, hvor også ens eget personlige liv og erfaring er en del af tilegnelsen af bibelstudiet.

Hver af bogens syv samlinger er opbygget med et par indledende refleksioner og oplæg til fælles bøn, tilegnelse med læsning og spørgsmål og tilsidst trækkes der vigtige tråde til hverdagslivet.

Christian Canu Højgaard er Cand.theol fra Københavns Universitet og Dansk Bibel-Institut, 2017.
Hæftet, som er på 48 sider, er udgivet af Lohse og koster 49,95 kr.