Strømme af nåde i to Florida-byer

Tusinder samles til ”Let Us Worship”-kampagnen i Florida. Her ses lovsangsleder Sean Feucht i Portland. Foto: Decisionmagazine.com

”Misbrugere og prostituerede styrtede frem for at blive frelst,” skrev lovsangsleder Sean Feucht på Instagram efter sit møde i Florida forrige weekend.

Under sin turné med “Let Us Worship” har Sean Feucht i to byer i Florida oplevet, at tusinder af kristne har udøst deres hjerter for Herren, skriver Christian Headlines. Ifølge CBN News var det varslede regnvejr ikke nok til at holde folk hjemme fra mødet. Og Sean Feucht bekræfter på Instagram, at der var vækkelse af bibelske proportioner med strømme af nåde.

”I aftes kom narkomisbrugere og prostituerede fra gaderne løbende for at blive frelst. Jo mere det regnede, jo mere udgød Gud sin Ånd,” skrev lovsangslederen, som desuden fortalte om sine planlagte møder i Dallas i den kommende weekend.

Sean Feucht viste også en koncert-film fra “Let Us Worship” i Sacramento, CA den 6. sept., hvor omkring 12.000 mennesker deltog.