196.000 underskrivere kræver at se Radisernes juleshow

I tegnefilmen ”A Charlie Brown Christmas” ønsker Søren Brun at vide, hvad julen handler om. Og Linus fortæller evangeliet.

Apple TV har planer om at at få eneret til Charles Schulz’ tegneserier, som er blevet vist hver jul i 50 år. Nu har 196.000 skrevet under på, at de vil kunne se dem på deres tv-kanal også i år.

Wildbrain Studios, som er medejer af Peanuts tegneserierne har oplyst, at Apple TV fremover vil at have eneret til det klassiske juleshow, skriver The Christian Post. Det har fået vrede seere til at starte en underskriftindsamling for at få mulighed for at se jule-showet, som de har gjort det i 50 år.

”I over 50 år har vi fejret helligdagene med Peanuts holiday specials på TV – først på CBS, så på ABC. Til vores chok og forfærdelse blev det i går aftes annonceret, at Apple har snuppet bolden fra os og reserveret disse specials for deres Apple TV platform,” hedder det i brevet fra underskriverne.

I ”A Charlie Brown Christmas” beder Charlie Brown (Søren Brun) nogen fortælle, hvad julen handler om. Derpå reciterer Linus julevangeliet fra Lukas-evangeliet.

Når der er samlet 200.000 underskrifter, vil initiativtagerne bede Apple ændre beslutning og lade folk se tegnefilmene som de plejer.