70-årige missionærer ønsker ikke at stoppe

Vi tror, vores kald gælder for livstid, siger Egon Falk fra New Life.

Egon Falk i færd med at dele julegaver ud til fattige børn.

– Nogle undrer sig over at vi begge er fyldt 70 år og stadigvæk arbejder fuld tid i tjeneste og mission, siger Egon Falk fra New Life Outreach i Tanzania.

– Vi tror på, at vores gudgivne og prøvede kald er for livstid. Hvorfor skulle vi kassere så mange års tjeneste og livserfaring, fordi vi nu har rundet 70?

Misforstå mig ikke. Jeg synes, det er en god ting, at der er gode ordninger for at gå på pension. Og hvis du lever længe nok, så bliver du jo ældre, og det bør være en velsignelse og ære.

Men hvorfor skulle vi stoppe med at prædike, så længe tusinder bliver frelst på vore kampagner?
Hvad med alle de dæmon-besatte og syge mennesker, som bliver raske? spørger Egon Falk retorisk. Han fortsætter:

– Hvad med de 844 prædikanter, der har studeret på vores Academy of Leadership og som blev gradueret søndag 6. december?

Hvad med alle de nye kirker, der er blevet plantet i nye områder, efter at vi har forkyndt evangeliet?

Hvad med de hundreder af børn og unge, som modtager den bedste undervisning på vores New Life skoler?

Hvad med de 150 fattige familier, som sidste søndag modtog julemad? Uden den mad ville de ikke være i stand til at fejre jul, som alle vi andre gør, med masser af mad og gaver sammen med vores familier.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Egon Falk møder nu og da folk, der ikke vil støtte arbejdet, fordi de synes, at han og Hannah er for gamle. Til dem siger han:

– Vil de, som ikke forstår, hvorfor vi ”gamle” mennesker stadig er i tjeneste, komme og tage over? Hvis det var sådan, så burde de allerede være her, men her er ingen!

Fakta er, at så længe vi trækker vejret og har en klar forstand, så vil vi tjene Gud og gøre vort bedste, for at så mange som muligt kommer til at høre evangeliet om Jesus Kristus. Og vi be’r om din hjælp, forbøn og økonomiske støtte, opfordrer Egon Falk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Man kan støtte via NLO.DK eller mobilpay 9 48 55.