Julesang og lovsang

Chris Tomlin er en af de mest kendte lovsangskunstnere i USA, og han har lavet utallige lovsange, som synges overalt i verden – også herhjemme. I år har han valgt at udgive julealbummet ”Miracle of love”.

Hvis du elsker lovsang og julesange, så er dette album et must. Det tør jeg godt påstå, for der er virkelig lagt vægt på at tilbede Gud for, at vi fik Jesus. Sangene er ikke specielt kendte, på nær ”Drummer boy”, men de er nemme at lære, og man synger hurtigt med.

Albummet er fyldt med lovsange om, hvordan Gud gav os Jesus, og at det er, hvad julen handler om. Du må kigge langt efter de helt klassiske julesange. Men det gør bestemt ikke noget, for sangene er virkelig gode, og jeg får lyst til at synge med.

Titelsangen er ret speciel, fordi han starter med at synge om, hvor glad han blev for nyheden om det nyfødte barn. Man tror først, at han synger om sit eget barn, men i omkvædet bliver det klart, at det er Jesus, der synges om, og det gør budskabet meget nærværende og gribende.

Jeg kunne fremhæve flere sange, men vil især fremhæve sangen ”Noel”, som synges af Lauren Diagle, som bl.a. har storhittet med ”You say”. Hun synger fantastisk og kraftfuldt, og sangen er så smuk og emmer af tilbedelse og taknemmelighed til Gud.

Jeg synes personligt ikke, at ”Drummer boy” passer ind på dette album, da jeg føler, at jeg bliver taget ud af tilbedelsen og ind i de traditionelle julesange.

Musikalsk er det hele meget flot arrangeret, og Chris Tomlins behagelige stemme passer perfekt til sangene. Jeg vil virkelig anbefale dette album, som allerede kører på repeat i min bil her op til jul.