’Dryp’ fra Skovgårde Bibel- camping bliver til julekalender

I 2021 håber Skovgårde Bibelcamping at kunne gennemføre en normal bibelcamping med temaet ”Hjertestarter”.

Der er brug for opmuntring i denne mørke tid, mener Skovgårde Bibelcamping, som har valgt at lancere en julekalender. De første 24 dage af december vil der på FB og skovgaardebibelcamping.dk komme daglige ”dryp” fra sommerens bibelcamping.

Samtidig vil brugerne kunne se fremad mod sommeren 2021.

– Vi tror, at mange deler programudvalgets store taknemmelighed over, at det lykkedes at gennemføre bibelcampingen i fuld skala i sommeren 2020. Det er takket være alle deltagernes positive tilgang – ja, og at Gud var med os! fastslår lejrchef Peter N. Andersen. Han fortsætter:

”Vi vil i denne adventstid gerne minde hinanden om, at det gode budskab om Jesu komme til os står urokkeligt fast. I udvalget har vi allerede blikket rettet frem mod den kommende sommers bibelcamping, hvor programmet i hovedpunkter er sat.”

Temaet for bibelcampingen i 2021 er ”Hjertestarter”, og der bliver bibeltimer ved forstanderne på to af landets bibelskoler: Robert Bladt, fra Indre Missions Bibelskole i Børkop og Henrik Nymann Eriksen fra Luthersk Missions Bibelskole i Hillerød.

Børn og juniorer vil kunne deltage i Gospel Kids hele ugen.