Mange danskere tilmeldt konference i Göteborg

Nordboe Ministries inviterer skandinaver til to-dages konference i Göteborg i januar 2021.

Terje og Helene Nordboe inviterer til profetisk konference i Göteborg den 15.-16. januar, hvor de satser på, at det svenske forsamlingsloft på 8 personer ikke længere gælder.

– Mange kirker lukker, fordi man kun må samle 8 personer. Men vi satser på at kunne samles mindst 50 personer den 15.-16. januar. Der er nu 30 tilmeldte, og halvdelen af dem er danskere!

Det fortæller norskfødte Terje Nordboe fra Nordboe Ministries & School of the Supernatural, Sweden. Han understreger samtidig, at det er muligt at følge konferencen via Webinar (online billet).

De nuværende restriktioner i Sverige med et forsamlingsloft på 8 personer gælder foreløbig indtil den 22. december.

Konferencen

Konferencen, der varer to hele døgn i januar, foregår i lokalerne hos Salvation Army på Sankt Pauligatan 1 i Göteborg.

Konferencen er arrangeret af Scandinavian Prophetic Institute og er for alle med interesse for den profetiske tjeneste. Målet er at få større fokus på profetien blandt kristne i Skandinavien og Norden samt udruste deltagerne til at profetere Guds ord frimodigt og præcist, så det skaber forvandling i verden omkring os.

Dr. Sharon Stone, der flere gange har været i Danmark, er blandt underviserne.

Talerne

Ud over bøn og lovsang vil der være undervisning ved danske Pernille Liland, svenske Helene Nordboe, amerikansk-fødte Dr. Sharon Stone, der nu bor i England, skotske Emma Stark, samt norske Per-Ivar Winnæss.

Der vil være gratis adgang til aftenmøderne begge dage fra kl 19.00-22.00. I dette tidsrum vil der bliver livestreamet på TV Vision Sverige.

I tilfælde af nye begrænsninger på grund af COVID-19 vil konferencens betalende deltagere have første prioritet til aftenmøderne.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Billetter til konferencen i tidsrummet kl. 9-16 begge dage koster 600 svenske kroner.