God roman i bogklubben

Medlemmer af Udfordringens bogklub modtager næste uge en god roman til 50 kr.

Det er roman-tid her i februar måned, hvor aftnerne er lange, og hvor coronaen sætter store begrænsinger for, hvad man ellers kan lave.

Hvis du er med i Udfordringens bogklub, vil du næste weekend modtage romanen ”En tid til helbredelse” sammen med avisen.

Det er en spændingsroman om indre helbredelse.

”Er du til spændingsromaner, hvor man har svært ved at lægge bogen fra sig? Så er der en bog for dig her – oven i købet en bog, der handler om, hvordan Gud griber ind i menneskers liv,” skrev Bjarne Nederby Jessen i Udfordringen, da bogen udkom.

”Tre væsentlige historier væves ind i hinanden. Hanna Landin, der leder et feriehotel i bjergene, er fanget af sin fortid. Hun kan så meget. Hun er stærk i naturen og kan klatre i bjerge.

Hun arbejder næsten i døgndrift for at redde bedstemoderens hotel. Men hun kan ikke besejre frygten i sit hjerte, frygten for mænd. Hun blev voldtaget som 18-årig.

Micah Gallagher bliver ansat på hotellet som turguide. Han har en barsk fortid med traumer fra hjemmet, hvor moderen drak og brændte ham på ryggen med cigaretter. Flere plejefamilier måtte opgive ham. Han kom i fængsel, hvor han mødte Jesus og blev kristen. Men det er svært at komme helt fri af fortiden. Skyldfølelsen forfølger ham.

Natalie, Hannas søster, må igennem en skilsmisse og oplever, at Gud er væk. Hun bliver bitter.
Hanna og Micah forelsker sig i hinanden, men kan de binde sig til hinanden med den fortid, de har. Kan Hanna overvinde sin angst for mænd? Kan Micah overvinde sin fortid?


Artiklen fortsætter efter annoncen:En hjælp til sårede

Bogen er på én gang humørfyldt, trist og tankevækkende. Den viser noget om Guds forsonende kraft, når vi lærer at tilgive os selv og andre. Den er fyldt med drama, romantik og spænding.

Den underholder og griber én om hjertet. For nogle vil den nok også være lidt af en tåreperser,” skrev anmelderen.

Bogen kan være en hjælp for mennesker, der har oplevet noget lignende, til at forstå budskabet om tilgivelse og håb. Håb for dem, der er blevet gjort fortræd, men også for dem, der har gjort andre fortræd. Det er en stærk bog om kærlighed, tilgivelse og indre helbredelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Denise Hunter:
En tid til helbredelse
339 sider 299 kr.
Scandinavia

Du kan nå det endnu!

I bogklubben betaler du kun 50 kr. for denne bog og ingen porto. Hvis du er abonnent på Udfordringen kan du endnu nå at tilmelde dig inden tirsdag middag. Så vil du modtage 4 bøger årligt til 50 kr. stk.

Tilmeld dig på Udfordringen.dk/bogklub eller ring til 74562202.