’Gud sagde, jeg skulle gå væk kort før eksplosionen’

Eksplosionen i Nashville juledag ødelagde et større byområde.

– Det er måske ikke politisk korrekt at sige det, men det er sandt: Jeg hørte helt bogstaveligt Gud sige til mig, at jeg skulle vende om og tjekke, hvordan det gik med min kollega.

Det fortæller en politibetjent fra Nashville, James Wells, som sammen med kollegaen Amanda Topping var ved at afslutte deres vagt juledag om morgenen.

De to betjente var blevet tilkaldt af en kollega, som bad om backup i forbindelse med en mulig skudepisode i det centrale Nashville i den amerikanske delstat Tennessee.

Ifølge Yahoo News hørte man fra autocamperen en stemme, der opfordrede folk til at evakuere området.

Voldsom eksplosion

Amanda Topping, som sad i sin bil, blev nervøs, da folk begyndte at evakuere en bygning nær autocamperen.

James Wells, der beskriver sig selv som en troende kristen, har forklaret, at Gud i sidste øjeblik højt og tydeligt sagde til ham, at han skulle gå væk fra stedet. Men han hørte også, at han skulle se til sin kollega.

Idet bomben detonerede, faldt James Wells omkuld og mistede kortvarigt hørelsen. Han kom dog hurtigt på benene og løb hen mod Amanda Topping. Hun var på vej hen imod ham, før hun så ”de største flammer” i hele sit liv.

“Jeg ved ikke, hvordan jeg holdt balancen. Men jeg styrtede hen imod ham, og som han sagde det: Jeg har aldrig grebet så hårdt fat i nogen i hele mit liv,” fortæller Amanda Topping.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bombesprængningen blev ifølge politiet udført som en selvmordsaktion af køretøjets ejer. Eksplosionen efterlod tre sårede og ødelagde 41 forretninger og andre bygninger i et område af Nashville.