IT-tekniker opretter 24/7- bøn på nettet

Nu kan du være med i en 24-timers fælles bøn for Danmark via internettet.

– Mit mål og min drøm er, at skabe en platform eller portal til at synliggøre og koordinere forskellige kristne aktiviteter.

Det siger IT-teknikeren Patrik Näsfors, som har oprettet en 24/7-bønneside på sin platform Christosnet (chrnet.net).

Her kan kristne, som ønsker seriøst at bede for Danmark, skrive sig på en time i løbet af døgnet og ugen. Målet er at få døgnet dækket 24 timer alle ugens 7 dage. (24/7)

Patrik har en bred baggrund fra IT-branchen. Han har studeret IT-sikkerhed på Aalborg Universitet og har i 20 år arbejdet som IT-teknikker og -supporter.

Han har desuden været aktiv i kirkelivet, og kommer nu i Aalborg Citykirke. På hans platform har han også lavet et kort, så man kan se, hvor der er online-gudstjenester.

– Jeg oprettede 24/7 siden i forbindelse med Evangelisk Alliances bedeuge her i januar. Men mit mål er, at der foregår noget konkret bøn hele tiden i Danmark. Ikke bare for en kort periode, men gerne som noget vedvarende.

Generelt arbejder jeg for at få etableret et netværk, hvor kirker, kirkesamfund, organisationer og kristne som enkeltpersoner samarbejder omkring forskellige ting, især de ting, som de hver for sig ikke kan løfte alene, i hvert fald over længere tid. Bøn 24/7/365 (altså døgnet rundt, hele året) er et godt eksempel på det, siger Patrik.

Brug for bedehuse

– Jeg forestiller mig, at det system jeg har lavet, kan være en kombination af eksisterende aktiviteter, f.eks. bedemøder (fysiske eller online), og personlig bøn, hvor alle kan skrive sig på ledige tider i den oversigt, jeg har lavet på Chrnet.net/DK/Bon.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Når det igen bliver muligt at mødes fysisk, kunne man have bedehuse i forskellige byer og skiftes til at mødes på forskellige tidspunkter. Det kunne også kombineres med bøn i virtuelle bedehuse.

Jeg hører gerne fra alle, som har aktiviteter i gang allerede, og som gerne vil samarbejde og/eller have skrevet noget fast ind i kalenderen/oversigten.

Generelt vil jeg også gerne bare have feedback og høre fra alle, der har idéer til, hvordan bøn kan gøres mere synligt og tilgængeligt. Dette kan gøres ved at skrive til Mail@Chrnet.net eller skrive en besked til Christosnet på Facebook via siden Facebook.com/Chrnet.net (eller søg efter Christosnet).


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fælles forbønstjeneste

Patrik Näsfors har også en drøm om at kunne etablere eller koordinere en bønne-/rådgivningstjeneste, hvor almindelige danskere på samme måde døgnet rundt vil kunne komme i kontakt med en kristen og få forbøn og en åndelig samtale.

Jeg ved, nogle tilbyder dette allerede, men det er ret få timer, så det ser jeg også som en ting, der kan laves i fællesskab mellem så mange kristne og kirker som muligt, slutter Patrik.