KFS i Syd-og Vestjylland får ny gym- og studentersekretær

Søren A. Rønn

Den 1. januar kunne KFS byde Søren Aalbæk Rønn velkommen som gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland.

Søren Rønn (31) er nyuddannet cand. theol. fra Aarhus Universitet og Menighedsfakultetet, hvor han er medlem af repræsentantskabet. Han er gift med Kristina og far til to små drenge, og familien er for nylig flyttet til Esbjerg.

Den nye gymnasie- og studentersekretær blev allerede ansat i sommeren 2019. Siden da har han afsluttet sin uddannelse på Pastoralseminariet i Aarhus.

– Jeg har læst teologi i Aarhus, og selvom det hedder sig, at jeg er kandidat fra Aarhus Universitet, så er det på Menighedsfakultet, at jeg har fået min teologiske ballast og mange gode redskaber til min stilling i KFS, fastslår den nye KFS-sekretær.