Randers-kirke fejrer præsteparrets 30 års jubilæum

Simon og Heidi har hver især tjent Den Apostolske Pinsekirke i Randers gennem 30 år.

Simon og Heidi Griis nåede at blive fejret af menighed og venner ved deres 30 års jubilæum som præstepar i Evangeliesalen, før de seneste strenge restriktioner trådte i kraft.

Simon og Heidi Griis har fejret 30 års jubilæum som præstepar i Evangeliesalen, Den Apostoliske Pinsekirke i Randers. Til sammen har de tjent i kirken i 60 år, selv om de ”kun” har været gift i 33 år.

Simon er vokset op i kirken, mens Heidi er indført fra vækkelseslandet Norge. De bor i Randers og har fire nu voksne børn.

Foruden det ulønnede job som præst er Simon daglig leder af kultur- og aktivitetshuset Biecentret i Mariagerfjord kommune, som han var med til at starte op og etablere for 28 år siden. Han er desuden skoleleder i aftenskolen ”BOF” og har været det i de 10 år, den har eksisteret.

Tre jobs giver selvsagt en travl og varieret hverdag og en fyldt kalender, og der har da også været fuldt op at gøre i al den tid, de to har været gift og tjent Herren sammen.

Ovenstående vidner også om de kerneværdier, som betyder noget for Simon og Heidi: Trofasthed, tålmodighed, og stabilitet. Det er tjenesten og trofastheden på den lange bane, som tæller.
30 års jubilæet kan fejres samme år, som menigheden fylder 50 år. Den blev stiftet i 1970 af bl.a. Simons far, Willy Griis. Fejringen af menighedens 50 år er dog udsat til bedre tider.

I dag ledes menigheden, foruden af Simon og Heidi, også af Michael og Hanne Dalsti, Morten og Karina Kilsholm, og Daniel og Naaja Olstrøm. Og som noget nyt valgte Evangeliesalen sidste år at træde ind i Apostolsk Kirkes netværk. Et samarbejde, de glæder sig meget til i de kommende år.
Simon og Heidi blev fejret af menighed og venner tidligere på året, inden de strenge corona-restriktioner trådte i kraft. Det skete selvfølgelig med fest og helstegt pattegris.