Bibeldage holdes online i år

Luthersk Missions Højskole i Hillerød laver en online mini-udgave af årets bibeldage.

Foto: To af lærerne på LMH, Christian Maymann (tv) og Christian Mogensen forbereder her en online sangtime.

Tre aftner i marts med bibelundervisning og fællessang – sammen, men hver for sig. På denne måde holder LMH i år en mini-udgave af årets Bibeldage online.

Luthersk Missions Højskole har nemlig aflyst de fysiske Bibeldage i marts, som blev relanceret sidste år.

Men i corona-året 2021 bliver det nu til Bibeldage i miniudgave online den 11. til 13. marts, hver aften klokken 20.00.

Joels Bog, sang og musik

Bibelskolelærer Christian Maymann underviser ud fra Joels Bog, og musiklærer Christian Mogensen vil være vært og desuden sørge for sang og musik både før og efter undervisningen. Så det bliver næsten som en rigtig samling ved Bibeldage på LMH.

”Vi arrangerer Bibeldage hvert år, fordi vi mener, vi har noget at give – og at mennesker har brug for at fordybe sig i Bibelens budskab.

Og i øjeblikket har alle jo bedre tid. Derfor vil vi gerne give mulighed for, at man også i år kan få bibelundervisning fra LMH – bare på en anden måde,” siger forstander Henrik Nymann Eriksen.

Kreative mødeformer

LMH opfordrer til, at menigheder og LM-forsamlinger er kreative og eventuelt lokalt arrangerer en eftersamling på zoom eller teams, så der også bliver mulighed for en fælles snak – som om man var til rigtige Bibeldage.

”Vi har lavet online undervisning for vores elever, som ikke har kunnet påbegynde deres ”rigtige” LMH-ophold på grund af corona. Vi har fået lidt øvelse i at være online, og erfaringerne både med undervisning og efterfølgende lukkede digitale samlinger for eleverne har været gode.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Derfor vil vi også gerne give et lignende tilbud til dem, der i år ikke kan komme til Bibeldage på LMH,” forklarer forstanderen.

Man kan deltage i Bibeldage online både på facebook.dk/lmhdk og youtube.com/lmhfilm.