UngSommer udvider fra én til to uger

Mariager Højskole inviterer til sommerkursus i én eller to uger i sommerferien.

Sidste sommer tilbød Mariager Højskole én uges kursus. I år planlægger man to uger med plads til 150 unge per uge. Foto: Ungsommer 2020

Selvom mange ting var aflyst sidste sommer, lykkedes det på Mariager Højskole at afholde UngSommer i juli 2020, hvor 100 unge mødtes kort efter den første nedlukning i Danmark i foråret.

Det var derfor nogle glade og engagerede deltagere, som mødtes for at være sammen, spise, synge, blive inspireret og opleve en festlig uge sammen.

– Kurset overgik alle forventninger, både hos de unge kursister og hos lærerstaben, som ser frem til at gentage successen.

Vi udvider UngSommer til 14 dage, fordi der var stor interesse sidste år – og længslen efter fællesskab og mening er nok ikke blevet mindre i år, siger forstander Leif Petterson og tilføjer:

Leif Petterson er forstander på Mariager Højskole, som til sommer tilbyder to ugers sommerkurser.

– Derfor vil vi tilbyde så mange unge som muligt et godt alternativ til aflyste sommercamps, festivaler og usikre udlandsrejser, og vi gør plads til 150 unge per uge.

Man kan vælge at være med i begge uger, eller bare én af ugerne, og priserne er sat lavt, så alle forhåbentlig har mulighed for at være med.

Ungsommer kommer ligesom sidst år til at byde på mange forskellige aktivitetet, bl.a. sejlads, sport, kreative fag, brætspil og ungdomsgudstjenester, undervisningsseminarer, lovsang med eget lovsangsband, gæstetalere og meget andet, som i øjeblikket er i støbeskeen hos arrangørerne.

Læs mere og tilmeld dig på Facebook@mariagerHojskole eller mariagerhojskole.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fakta:

• UngSommer erstatter MERGE i år, som plejer at køre sammen med Mosaik Sommercamp.
• Uge 1: mandag d. 28. juni – søndag d. 4. juli.
• Uge 2: mandag d. 5. juli – søndag d. 11. juli.
• Kurset er åbent for alle som er fyldt 17,5 år.
• Pris: 1300,- pr uge.