Bibelens fortællinger som spændende tegneserie

Den illustrerede Bibel tegnet af Jeff Anderson og genfortalt af Mike Maddox er udkommet i en tredje udgave, grundet den store efterspørgsel.

I en tid, hvor der stilles store krav til formidling og stimulering af sanserne, samtidig med at der ses en øget åndelig søgning, giver det god mening med en genudgivelse af denne udgave af Bibelen som tegneserie.

Den illustrerede Bibel gengiver den vestlige verdens vigtigste fortællinger, fortalt med loyalitet og dramatik af Mike Maddox og båret af Jeff Andersons kraftfulde tegninger, der bevarer sansen for det episke og højtidelige.

Den danske oversættelse har Jakob Brønnum stået for, og nu afdøde biskop Jan Lindhardts begejstring var ikke til at tage fejl af, da den udkom i anden udgaven tilbage i 2005:

”Den Illustrerede Bibel er umiddelbart fængende, godt tegnet, dramatisk fortalt, med en realisme, der tiltaler børn og unge”.

Udgivelsen starter med skabelsen og slutter med Johannes’ syner på Patmos og håbet om den nye jord. Spændingen og dramatikken fastholdes i hver af de udvalgte historier, som forhåbentlig kan vække unge læseres lyst og interesse til at fordybe sig i de egentlige bibeltekster senere i livet.

Jeff Anderson og Mike Maddox: Den illustrerede Bibel – Det Gamle og Det Nye Testamente som tegneserie
256 sider. 199,95 kr. Forlaget Hovedland