Gratis terapi til stress-ramte forældre i Aarhus

Center for Familieudvikling tilbyder gruppeterapi for forældre med angst, stress og depression. Et forløb med undervisning om torsdagen starter den 8. marts på Søndergade 10, i Aarhus C.

”Når en forælder rammes af længerevarende angst, stress eller depression reagerer nogle børn ved at føle skyld eller ved at opføre sig som “små voksne”.

De kan gå på kompromis med deres egne behov i et forsøg på at skåne og passe på mor eller far,” forklarer Center for Familieudvikling, som nu tilbyder forældre til børn i alderen 5-16 år et gruppeterapi-forløb.

Gruppeforløbet ledes af en erfaren psykolog og en psykiater med mangeårig ekspertise i gruppebehandling. Fokus i forløbet vil være på at afhjælpe angst, stress eller depression og at forebygge tilbagefald.

Der vil også være fokus på betydningen af selvomsorg, så man som forælder vil have energi og overskud til at være der for sine børn. Gruppeforløbet suppleres med mulighed for to par- og / eller familiesamtaler.

Folk, som ønsker at deltage i forløbet, men ikke tilhører målgruppen med børn i 5-16 års alderen, må gerne henvende sig. Hvis der er ledige pladser, kan man måske alligevel få lov til at deltage.