Stor interesse for par-kursus

250 par deltog den første aften med ”vitaminer til ægteskabet”.

Der er overvældende interesse for et online ægteskabskursus, som familiekonsulenterne i Luthersk Mission og Indre Mission lancerede den 3. februar.

Den første af syv online kursusaftener deltog 250 par, skriver LM’s avis Tro og Mission.
– Vi blev blæst omkuld af den store interesse, fortæller LM’s familiekonsulent Kristian Andersen.

Han fortæller, at der blandt deltagerne også var flere par, som ikke har tilknytning til kirke og kristendom. Den gode tilslutning skyldes uden tvivl nedlukningen, som giver folk mulighed for at sætte syv aftener af til et par-kursus.

– I tiden før corona med rigtig mange aktiviteter kunne det være svært for mange at prioritere syv aftener. Men nu er anledningen der, siger familiekonsulenten. Samtidig har kurset nok også ramt et særligt behov i denne tid, hvor mange bliver presset med hjemmeskole og hjemmearbejde, så lunten bliver kort, vurderer Kristian Andersen.