Kristen datingside oplever stor tilstrømning i denne tid

Nedlukningen betyder, at folk ikke mødes som normalt, forklarer KristenDate.dk.

På KristenDate.dk kan man søge både nye kristne venner eller en partner.

Mange drømmer om at møde den rette partner, og for det meste tænker man, at det sker i hverdagen, i kirken eller på arbejdet. Men datingsider på nettet er efterhånden også blevet en attraktiv måde at møde hinanden på. Der findes bl.a. en datingside for kristne.

KristenDate.dk er Danmarks største mødested for mennesker, som ønsker at møde andre kristne – hvad enten man søger nye kristne venner eller en kristen partner. KristenDate findes i både Danmark, Sverige og Norge og har totalt ca. 20.000 registrerede medlemmer.

Kristen målgruppe

Øyvind Isaksen, som er ansvarlig for Kristendate, fortæller:

– Mange kristne oplever det som en udfordring at finde en kristen partner. Det, som skiller KristenDate.dk fra andre traditionelle mødepladser, er, at vi fokuserer på en kristen målgruppe.

Som medlem på KristenDate.dk møder man tusindvis af andre kristne, noget som gør det lettere at finde en partner med samme livssyn og værdier som en selv.

KristenDate blev lanceret i Norge i 2009. Dette skete, fordi en af mine bekendte savnede en seriøs mødeplads for kristne.

Dengang arbejdede jeg med udvikling af flere store websites i Norge og tænkte, at en kristen datingside lød spændende. Siden fik hurtigt flere tusinde medlemmer.

Efter et par år blev den også lanceret i Sverige. For nogen år siden købte KristenDate siden ”SolidLove”, som før hed 7ehimlen. KristenDate.dk blev lanceret i 2018 og er nu Skandinaviens største mødested for kristne.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Stor vækst under Corona

Siden nedlukningen af samfundet i marts 2020 har Kristendate oplevet en stor tilstrømning. De har haft en medlemsstigning på 70%, hvilket de ikke har oplevet tidligere. De har heller aldrig oplevet, at der har været så mange kontakter mellem deres medlemmer, som under corona-pandemien. Til dette siger Øyvind:

– Vi oplever, at den sociale nedlukning skaber et større behov for at være social via andre kanaler, som på KristenDate.dk. Dette ser vi også gennem aktiviteten blandt vore medlemmer.

Jeg tænker, at den øgede aktivitet på KristenDate.dk under nedlukningen er helt naturlig. Vi mennesker er sociale væsener, og når samfundet lukker ned, så finder man nye og trygge kanaler at omgås andre på.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Mange får altså et større behov for at komme i kontakt med andre via tjenester som KristenDate.dk. da mange føler sig ensomme. Kristendate får jævnligt tilbagemeldinger fra brugere, som finder lykken på KristenDate.dk. Nogle af de lykkelige historier kan man læse på KristenDate.dk.

Et trygt sted at mødes

Øyvind slutter med at forsikre, at det er trygt at bruge siden:

– KristenDate har stort fokus på sikkerhed blandt sine medlemmer. Det er et af de få mødesteder, som kræver, at man verificerer sig via et dansk mobilnummer ved brugerregistrering.

Dette gør, at KristenDate i meget lille omfang oplever problemer med falske profiler og mennesker med uærlige hensigter.


Artiklen fortsætter efter annoncen:KristenDate findes som webside (www.kristendate.dk), iPhone- og Android -apps (gratis via App Store og Google Play). Det koster 50 kr. pr. måned at være medlem og bruger af siden og det giver adgang til profiler, blog, forum og meget mere.