Pas på forførelse

Tonny Møllerskov
VEJENTILGUD@yahoo.dk
30827787

“EN FORSIGTIG MAND FORUDSER DET ONDE OG SKJULER SIG…men de enfoldige går videre og straffes.” Bedømmelse er en nådegave, vi har brug for. For bedømmelsens nådegave hindrer kristne i at blive forført. Herren brugte megen tid i Matthæusevangeliet, kapitel 24 og 25 på at advare os kristne mod forførelse!

Forførelse er ikke en konspirationsteori, ligesom bortrykkelsen, Andet Jesu komme, dyrets mærke, Antikrist, heller ikke er! Salme 2 og Åbenbaringsbogen gør os klar til, at alle magthavere, også i Danmark, rejser sig imod Faderen og Sønnen – som alle ufrelste bliver de forført til at adlyde Antikrist og den Falske Profet.

Har vi bedømmelse fra Gud, bør vi se, at det forløbne års Corona-begivenheder er en del af de forudsagte fødselsveer, som kommer forud for bortrykkelsen af Kristi menighed. Grundloven er ikke længere 100 % gældende!

Og Herren har tre formål med sin indgriben i menneskenes liv under Corona:

1. At bekendende kristne, der lever i ulydighed mod Herren, kaldes til omvendelse – og til høstarbejde!

2. At overgivne kristne disciple og sjælevindere vil bringe Herrens høst af ufrelste sjæle ind.

3. At syndere får afbrudt deres forlystelsessyge og beredes til at søge Guds Rige og frelse!
Herrens store bud byder os at elske Ham og vores næste – af hele vort hjerte! Den store sjælehøst er klar til at blive bragt ind!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Er du en mejetærsker, der skal ud, eller er du kornet, der skal bringes ind? Tiden er kort: “Gå UD med BUD fra GUD!” Elsk din næste, eller tag imod Jesus Kristus som din Frelser og Herre!