De kristne grundsandheder

Ben Alex, Vildbjerg

Det er bladets politik ikke at diskutere boganmeldelser, og derfor har jeg ikke mulighed for at tage til genmæle imod Stig Christensens læsning og anmeldelse af min bog JESUS og hans vej til transformation i sidste nummer.

Men i betragtning af at jeg i en lang årrække var fast skribent på avisen og stadig har en del ”gamle venner” blandt dens læsere, vil jeg blot meddele, at jeg ikke har ”mistet min tro på Jesus Kristus” som Guds søn og verdens forløser; at jeg ikke er ”gnostiker”; og heller ikke har ”forladt de kristne grundsandheder”, sådan som det insinueres i anmeldelsen.

Mit ærinde med bogen er at uddybe de kristne grundsandheder, så de giver mening i det åndelige og videnskabelige verdensbillede, som redelige og tænkende kristne i dag må forholde sig til.

Ben Alex, Vildbjerg