Indien: Sygeplejersker arresteret for at fjerne koran-stickers

To kristne sygeplejersker i Faisalabad, som af chefen blev bedt om at fjerne klistermærker med korantekster, blev angrebet med kniv af en muslimsk ansat og efterfølgende arresteret.

Det skriver Morning Star News.

Den 9. april blev de katolske sygeplejersker Mariam Lal og Navish Arooj arresteret fra regeringshospitalet, hvor en muslimsk kollega forinden havde angrebet dem med kniv, fordi de fjernede en sticker med Koran-vers.

Sygeplejerskerne blev beskyldt for at have besmittet Koranen, og en islamistisk hob krævede ”død over blasfemisterne”. Hvis de dømmes efter blasfemiparagraffen, kan de straffes med op til 10 års fængsel og/eller en bøde.

Ifølge politiet er de to nu i sikkerheds-arrest, og deres familier er gået under jorden af frygt for islamisterne.