Spændingsroman i bogklubben

Bogen kan også købes på Hosianna.dk. Klik på billedet for at købe den.

Medlemmerne af Udfordringens bogklub vil i næste uge med avisen modtage romanen ”De sidste tider”, som er skrevet af Joel Rosenberg. Indtil tirsdag kl. 12 kan man tilmelde sig.

Romanen kan læses selvstændigt, men den er også en del af en serie. Så hvis man synes om bogen, kan man endnu nå at anskaffe sig de andre bøger i serien, før de er udsolgt.

Udfordringens anmelder, Craig Deaton, skrev bl.a. om bogen:

”Historie og bibelske profetier kolliderer i De sidste tider. De, der kunne lide Den sidste Jihad, vil ikke blive skuffede over den anden bog i Joel Rosenbergs spændende serie.

I den første bog undslap Jon Bennet og Erin McCoy en livsfarlig situation i Jerusalem og flygtede hjem til USA. Nu er de tilbage i Mellemøsten med et hold af sikkerhedsstyrker for at underskrive en historisk fredsaftale.

Før de når at underskrive aftalen tager en voldsom eksplosion livet af Arafat og mange af dem på holdet. Jon og Erin har ringe chancer for at flygte fra palæstinensisk territorium. De er omgivet af terrorister, og vejrforhold gør det umuligt at sende et redningshold for at redde dem ud af Palæstina.

Midt i alt kaosset har en kendt terrorist, Jibril, planer om at ryste verden. USAs præsident går sammen med andre verdensledere og planlægger i al hemmelighed at nå ind i den følsomme palæstinensiske region for at forsøge at genoprette ro og orden.

Hvis hæsblæsende blev brugt til at beskrive Den sidste Jihad, hvilket ord kunne man så bruge om De sidste tider? Rosenberg har klart øget tempoet i bog to.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Joel Rosenberg har gjort et godt stykke arbejde med at få læseren til at fokusere på situationen i Palæstina. Selv om nogle af begivenhederne i De sidste tider er anderledes end i virkeligheden, så giver de aspekter af den palæstinensiske konflikt som stadigvæk er den samme.

Yasser Arafats død førte ikke til en palæstinensisk stat, men Rosenberg forklarer gennem en fiktiv historie, hvad der ville ske, hvis Palæstina havde tilladelse til at oprette den. Faktisk forudsagde Rosenberg, at Abbas kunne være en mulig efterfølger, og nu er han det faktisk i det virkelige liv.

Andre navne, som man finder i dagens overskrifter, er også nævnt i bogen. En af dem er Syriens præsident Assad. Rosenberg forklarer meget godt Ruslands andel i de sidste dages profetier, og hvordan den bliver opfyldt i den russisk-iranske alliance.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Med alle de konflikter, der er i Mellemøsten, spekulerer Rosenberg på, om vi lever i de sidste tider.”

Joel C. Rosenbergs ”De sidste tider” er på hele 463 sider og koster normalt 199 kr. Medlemmer af bogklubben får den for kun 50 kr. Hvis bogen er ubeskadiget (fx fordi man i forvejen havde bogen) kan den byttes til en anden bog, som Udfordringen har udgivet.

Hvis man ikke er med i bogklubben, kan man nå at tilmelde sig inden tirsdag kl. 12 – så længe vort begrænsede lager rækker.

Tilmelding kan ske på hjemmesiden: udfordringen.dk/bogklub eller på mail bogklub@udfordringen.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen: