Nye bestyrelsesmedlemmer i MAF

Priscilla Lassen, 41 år Foto: MAF

Mission Aviation Fellowship (MAF) i Danmark har fået nye bestyrelsesmedlemmer.

De tre nye medlemmer er:

Priscilla Lassen, 41 år. Hun arbejder til daglig som karrierekonsulent i fagforeningen KRIFA og som projektleder i et lokalt flygtningefællesskab.

Kirstine Skak Bandawa, 29 år, studerer jura på Aarhus Universitet, og Torsten Conrad på 48 år er ledelsesrådgiver i rådgivningsfirmaet LEAD, samt forsker i ledelse ved Aalborg Universitet.

Kirstine Skov Bandawa, 29 år Foto: MAF

Vil nå de unge

De tre nye medlemmer skal være med til at skabe interesse for hjælpearbejde i udviklingslandene, for især unge danskere.

Det kan virke som en verden langt væk fra danske unge, men det vil de tre nye medlemmer forsøge at ændre på.

Erfaring med MAF

Torsten Conrad har selv oplevet, hvor vigtigt MAF’s flyvninger er for, at hjælpen når ud til mennesker i fjerne dele af Tanzania: ”Da jeg voksede op i Tanzania langt ude på landet, landede MAF 6 kilometer fra, hvor vi boede. Det gjorde en stor forskel både for min familie og

Torsten Conrad, 48 år Foto: MAF

lokale tanzanianere, at MAF fx fløj forsyninger til det lokale hospital”, fortæller han.


Artiklen fortsætter efter annoncen:MAF Danmarks bestyrelse består nu af Martin Gräs Lind (formand), Torben Munkholm (næstformand), Søren Filbert, Lars Stoltenberg Grove, Peter Bøje, Priscilla Lassen samt Torsten Conrad og Kirstine Skak Bandawa som suppleanter.

MAF Danmark er den danske del af Mission Aviation Fellowship, som arbejder med flytransport, logistik og IT-løsninger i 27 lande i Asien, Afrika og Sydamerika med visionen om at nå ud til mennesker, som bor i isolerede egne, med fysisk hjælp og det kristne evangelium.