2100 tog imod Jesus under turné

- Det største sker ofte bag scenen, fastslår lovsangsevangelist Nick Hall.

Nick Hall (til venstre) fortæller på Instagram om sit møde med Jesse bag scenen efter et lovsangsmøde.

Over 2100 personer har givet deres liv til Jesus under lovsangskoncerter med Nick Hall, Chris Tomlin, Kari Jobe og Bethel Music.

I august bekendte 2.167 personer, at de var kommet til tro under Nick Hall’s Pulse Tour i USA den 13.-23. august. Evangelisten fortæller på Instagram om en af de nye kristne.

Fra 70% til 100%

”Idag mødte jeg Jesse backstage, efter jeg var færdig med at prædike. Hans bedstemor var lige død, og han fortalte, at han følte, at han havde mistet sin forbindelse med Gud, og at hun havde båret familien.

Vi talte sammen om det med troen, og han stillede nogle rigtig gode spørgsmål. Da han fortalte mig, at han troede, at han havde 70% chance for at kommer i himlen, spurgte jeg, om han ønskede at vide, hvordan det kunne blive 100%? Han sagde ja, og nu i aften overgav han sit liv til Jesus,” fortæller Nick Hall.

Evangelisten skriver samtidig, at ”den virkelige tjeneste foregår bag scenen.

”Jeg har mødt så mange unge prædikanter, som gerne vil stå på scenen, men jeg tror, at hvis du er trofast i det at fortælle om Jesus, der, hvor du er, hører du slet ikke til på en scene. Vi har brug for, at vore prædikanter minder os om det med forvandlede liv, samtaler om troen, og hvordan det haster med at bringe evangeliet”.

Pulse 100

I sidste uge ledede Nick Hall træningsprogrammet Pulse 100. Målet er at udruste 100 evangelister til at dele evangeliet.

– Gennem Pulse 100 vil vi finde, træne og udruste 100 evangelister, som er dedikerede til at tjene kirken ved at dele evangeliet og udruste de hellige, fastslår Pulse på hjemmesiden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Nu planlægger Nick Hall næste sommers fremstød, ”Together ’22”, som skal foregå i Dallas, TX.