Guds Gadelys i Kolding

Fredag hver anden uge går gruppen Gadelys på gaden i Kolding for at evangelisere i nattelivet

Gadelys-holdet den 1. oktober i Kolding. Fra venstre: Mischa Turner, Simon Friis, Niels Møller, David Wille og Michael Bobjerg.

Det behøver ikke at være svært at dele evangeliet. Med det motto og Guds lys går en gruppe på gaden i Kolding fredag aften hver 14. dag for at tilbyde varme drikkevarer, forbøn og ikke mindst samtaler om troen på Jesus Kristus.

Fredag hver 14. dag er der gadekirke ved navn Gadelys i Kolding. Helt lavpraktisk foregår det ved, at en håndfuld mennesker stiller et lille cafébord op på gågaden i Kolding fra kl. 22 og nogle timer frem.

Initiativtager er 24-årige David Wille fra Kolding sammen med Mischa Turner. Gruppen mødtes i hans lejlighed kl. 21 fredag den 1. oktober, hvor Udfordringen var med.

Den aften var der fem mænd, som kender hinanden i forvejen. Der var kage og vindruer i stuen og snak om løst og fast.

Nu er nattelivet åbent igen, og gruppen ønsker at adlyde Jesu missionsbefaling i Koldings natteliv.

”Evangelisation behøver ikke at være svært. Vi vil gerne møde folk, hvor de er og fortælle om Jesus,” siger David.

Jesus-kopper i regnen

Efter en times hygge og forberedelse i ly af efterårsmørket i Davids lejlighed kører gruppen til bymidten i Kolding og stiller op. Efter en kort bøn for aftenen og natten går det løs, og de første samtaler med folk begynder.

Først på aftenen småregner det, og senere regner det ganske kraftigt. Også i regn og slud må og skal evangeliet ud.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I ly af regnen inde under parasollen er der flere unge, der får sig en kop varmt i de dertil medbragte engangs-Jesus-kopper.

Dem har et fast medlem af gruppen fået designet i Venezuela. Der er to hjerter på som af en sømandstatovering, hvor der står JESUS LOVE (JESUS KÆRLIGHED) med slynget skrift.

Læs resten af artiklen på udf.nu


Artiklen fortsætter efter annoncen: