March i USA for kristne martyrer

March for the Martyrs. Facebook

Den 25. september samlede March for the Martyrs hundreder af kristne fra forskellige kirker til en fredelig march i Washington D.C. for at sætte fokus på verdens forfulgte kristne.

Vært for arrangementet var Gia Chacon, der er grundlægger af NGO’en For The Martyrs, skriver The Christian Post.

Omkring 1.000 kristne fra hele USA deltog i marchen i Washington.D.C. Efter en start ved National Mall, var der bønnemarch på vej mod Det Hvide Hus. Om aftenen blev der holdt en ”Night for the Martyrs” på JW Marriott hotel.

Kristne må stå sammen

”Jeg tror, at det nu mere end nogensinde før er vigtigt, at kristne står sammen på tværs af kirkeretninger og taler med én stemme,” fastslog Gia Chacon i et interview med The Christian Post. ”Det er så vigtigt, at vi i USA står sammen som brødre og søstre i Kristus og taler på vegne af vore forfulgte brødre og søstre.”

Gia Chacon roste Joe Biden, fordi han som den første amerikanske præsident har anerkendt Det Armenske Folkemord i 1915-1917.

Samtidig udtrykte hun ønsket om, at de amerikanske myndigheder ville gøre mere for de kristne minoriteter i andre lande for at beskytte dem mod den forfølgelse, der foregår i vor tid.

Den seneste opdatering fra Open Doors viser en forværring på 30% i forfølgelsen af kristne på verdensplan. Dette faktum er årsagen til, at Gia Chacon valgte at arrangere March of the Martyrs i Washington D.C., forklarede hun.