Britisk digital julekalender tilbyder ’etisk nedtælling’ til jul

Over 20 velgørende organisationer har sammen lanceret en digital adventskalender, som skal hjælpe folk til at gøre verden til et bedre sted dag for dag i tiden op til jul.

I stedet for de sædvanlige chokoladekalendere tilbyder den digitale Injustice Advent Calendar hver dag i advent et indblik i et projekt relateret til en velgørenhedsorganisation sammen med en aktivitet.

Opgaverne kan fx være at finde tegn på moderne slaveri, hjælpe bierne i lokalområdet eller lære, hvordan man undgår madspild i juletiden. Blandt organisationerne bag kalenderen er Anti-Slavery International, Bees for Development, Fashion Revolution, Macmillan Cancer Support, National Deaf Children’s Society, RSPCA og The Sumatran Orangutan Society.

Man kan tilmelde sig den digitale julekalender på www.traidcraftexchange.org.uk/injustice-advent-calendar fra 8. November.